Grond & Kraanwerkzaamheden

Kraan

Hoveniersbedrijf Ypke Dijkstra is in het bezit van een 1,5 tons minikraan, om verscheidene werkzaamheden in uw tuin uit te kunnen voeren.Denkt u bijvoorbeeld aan:

*Leeg ruimen van uw oude tuin.
*Verwijderen van (kleine) boomstronken.
*Uitgraven van een cunet voor bestrating.
*Verwijderen van een oud gazon.
*Uitgraven voor riolering.
*Ingraven van trampoline, zwembad, vijver  etc.

Deze kraan heeft een breedte van 1.08 meter en een gewicht van 1,5 ton en kan daardoor op veel plaatsen komen, zonder weinig of geen schade te veroorzaken, vanwege zijn rupsbanden

Mocht de kraan toch over een terrein moeten rijden, waar de rupsbanden schade aan kunnen brengen, dan maken wij gebruik van kunststof rijplaten.

Door middel van rijplaten word de druk over de hele plaat verdeelt en zal de ondergrond niet beschadigen.

Shovel

Met de mini shovel kunnen we zowel grond aan- en afvoeren uit uw tuin, als de bestrating rooien en opperen, voor uw oprit of terras, oftewel, alles kan veel makkelijker en sneller verwerkt worden.

Door een ledig gewicht van slechts 850 kilo en 1,10 m. breedte, kunnen we op veel plaatsen komen zonder objecten te verplaatsen.

Trekker

Ook beschikken wij over een kleine trekker met 3 kuubs kipper, om het aan- en afvoeren van bestrating grond of materiaal bij u in de tuin te regelen.

Door een kleinere en dus ook lichtere trekker, kunnen we in de meeste gevallen zo dicht mogelijk bij de klus komen en daardoor veel tijd besparen aan kruien.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/